Serumas su keratinu Dixidox de Luxe DSD4.5
  • Serumas su keratinu Dixidox de Luxe DSD4.5

Serumas su keratinu Dixidox de Luxe DSD4.5

DSD
29,40 €
Su mokesčiais
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Kiekis

0 įvertinimas
Plaukų serumas su keratinu Dixidox de Luxe Keratin Treatment Serum DSD 4.5, 200 ml

Priemonė stimuliuoja plaukų augimą ir pagerina plaukų struktūrą. Žaliosios arbatos ekstrakto koncentracijos dėka, šis serumas stimuliuoja ląstelių veiklą plaukų kutikulėse. „Epigalocatechine gallate” medžiaga, esanti žaliojoje arbatoje, ypatingai stipriai stimuliuoja plaukų augimą. Sojos izoflavonų, vitaminų ir mineralų komplekso derinys pailgina plaukų augimo fazę. Keratinas yra labai svarbus elementas, padedantis greitai atstatyti pažeistus plaukus. Nanosomose esantis adenozinas stimuliuoja DNR sintezę ir taip pat pasižymi puikiomis drėkinamosiomis savybėmis. Po serumo naudojimo, plaukai pradės žvilgėti, taps stipresni ir puresni, lengviau iššukuojami.

Naudojimas: nedidelį kiekį (maždaug riešuto dydžio) serumo tepkite ant drėgnų plaukų ir paskirstykite jį savo pirštų galais arba iššukuokite plaukus. Serumą galite tepti ir ant galvos odos, o taip pat ir ant sausų plaukų. Nenuskalaukite.

„DSD” - sveikai atrodantys plaukai nuo šaknų iki pat galiukų.


DSD De Luxe produktų katalogas
DSD4.5
17 Prekės

Charakteristikos

Sudėtis
Ingredients: Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Polyacrylamide, Dimethiconol, Panthenol, Thiamine HCL, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hexylene Glycol, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Hydrolyzed Keratin, Hexa
Kilmės šalis
Ispanija
[S]Talpa
200 ml
Priemonės tipas
Aliejai, serumai, fluidai
Plaukų tipas
Sausiems, pažeistierms plaukams

Specifinė nuoroda

ean13
8437011863546
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.