Energ suteik. aminorūgščių losjonas 1/10 DSD5.5.1
  • Energ suteik. aminorūgščių losjonas 1/10 DSD5.5.1

Energ suteik. aminorūgščių losjonas 1/10 DSD5.5.1

DSD
3,92 €
Su mokesčiais
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Kiekis

0 įvertinimas
Akimirksniu energijos suteikiantis amino rūgščių losjonas Dixidox de Luxe DSD5.5.1, 1 vnt.

Priemonė su betainu, natūraliu sudedamuoju elementu, žinomu dėl odai ir plaukams suteikiamos naudos. Jei betaino yra įmaišoma į dažus, cheminio plaukų sušukavimo preparatus ar plaukų šviesinimo produktus, jis sumažina galvos odos dirginimą ir perštėjimą. Užteptas ant plaukų po jų plovimo, šis losjonas giliai veikia plaukus, pagerindamas jų struktūrą, padidindamas drėgmės kiekį plaukuose, bei suteikdamas plaukams minkštumo ir ypatingo žvilgesio.

Naudojimas: prieš naudojimą, suplakite. Tepkite ant sausos ar šlapios galvos odos ir plaukų. Pusę buteliuko priemonės galite sumaišyti su plaukų dažais ar cheminio sušukavimo produktais, o likusį kiekį sunaudoti po procedūros. Jei naudojate tik vieną losjoną, nenuskalaukite jo. Iš karto po losjono užtepimo, neplaukite plaukų, leiskite aktyviosioms produkte esančioms dalelėms suveikti.

Dėmesio - visi gydomieji losjonai yra praturtinti veikliosiomis medžiagomis, kurios turi gydomųjų savybių taigi normalu, kad po naudojimo gali atsirasti šildomasis arba šaldomasis pojūtis, o priemonei patekus ant odos, gali atsirasti paraudimų.

„DSD” - sveikai atrodantys plaukai nuo šaknų iki pat galiukų.


DSD De Luxe produktų katalogas
DSD5.5.1
20 Prekės

Charakteristikos

Sudėtis
Ingredients: Aqua (Water), Alcohol Denat., Betaine, Polyquaternium-6, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Quaternium-80, Mineral Salts, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Par
Kilmės šalis
Ispanija
Priemonės tipas
Ampulės
Plaukų tipas
Sausiems, pažeistierms plaukams

Specifinė nuoroda

ean13
8437011863768
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.