Šokolado milteliai, 500g LAM853
  • Šokolado milteliai, 500g LAM853

Šokolado milteliai, 500g LAM853

Lamborghini
15,68 €
Su mokesčiais
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Kiekis

0 įvertinimas
Šokolado milteliai Tonino Lamborghini 853, 500 g

Šokolado milteliai Tonino Lamborghini „LAM853“, 500 g

Tonino Lamborghini“ vardas puikiai žinomas visame pasaulyje. Širdies kertelėje kiekvienas slapčia esame pasvajoję apie aukščiausios klasės automobilius „Lamborghini“. Dabar galime pradėti įgyvendinti savo svajones, prisiliesdami prie šio prabangaus ženklo, skanaudami itališką „Tonino Lamborghini“ karštą šokoladą.

Karšto šokolado puodelis ne tik sušildys Jus vėsų vakarą, tačiau ir pakels nuotaiką, suteiks žvalumo bei energijos. Ne veltui karštu šokoladu mėgaujamasi visame pasaulyje nuo neatmenamų laikų.

Tonino Lamborghini“ pristato išskirtinius šokolado miltelius, iš kurių pasigaminsite puikaus skonio karštą šokoladą. Išpuoselėtos jo savybės ir kreminė tekstūra išgaunama iš geriausios ir aukščiausios kokybės kakavos.

Mėgaukitės palaiminga akimirka, pamiršdami dienos rūpesčius, atitoldami nuo pilkos kasdienybės ir įnešdami į savo gyvenimą aistros, kuri ir yra mūsų gyvenimo varomoji jėga!

Iš šių „Tonino Lamborghini“ šokolado miltelių paruoštas karštas šokoladas pasižymi stipriu, išskirtiniu ir įmantriu skoniu, kuris atskleidžia visus karčiosios kavos privalumus. Šiam gėrimui neatsispirs nei vienas tikrojo juodo šokolado gurmanas.

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos milteliai 22/24 (50%), bulvių krakmolas, guaro guma (E412), kvapiosios medžiagos, druska. Gali turėti RIEŠUTŲ ir GLITIMO pėdsakų.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

LAM853
4 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
8023179853002
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.