Pasiruoškite nuostabaus skonio karšto šokolado gėrimą iš šių „Vergnano“ šokolado miltelių, pagamintų iš aukščiausios kokybės kakavos.
Priešingai nei paprasta parduotuvėse parduodama kakava, „Vergnano“ šokolado milteliai netirpsta šaltame piene. Paprasčiausias paruošimo būdas yra pieną ir „Vergnano“ tirpaus šokolado miltelius supilti į indą ir kaitinti, kol milteliai ištirps. Pasiekus 90 °C šokolado konsistencija keičiasi, tai priklauso nuo to, kiek miltelių įbėrėte.
Kokiu santykiu gaminti: 250 g tirpaus šokolado miltelių sumaišykite su 1 l pieno arba 1 l vandens. Galite naudoti mažiau arba daugiau tirpaus šokolado ir pieno/vandens, tai priklauso nuo Jūsų skonio.
Pasiruoškite šokoladinį gėrimą, kuriam neatsispirs nei vienas smaguris!
Šokolado milteliai Tonino Lamborghini „LAM853“, 500 g
„Tonino Lamborghini“ vardas puikiai žinomas visame pasaulyje. Širdies kertelėje kiekvienas slapčia esame pasvajoję apie aukščiausios klasės automobilius „Lamborghini“. Dabar galime pradėti...
Šokolado milteliai Tonino Lamborghini „LAM851“, 500 g, klasikinio skonio
„Tonino Lamborghini“ vardas puikiai žinomas visame pasaulyje. Širdies kertelėje kiekvienas slapčia esame pasvajoję apie aukščiausios klasės automobilius „Lamborghini“. Dabar...
Šokolado milteliai Tonino Lamborghini su lazdyno riešutais „LAM854“, 500 g
„Tonino Lamborghini“ vardas puikiai žinomas visame pasaulyje. Širdies kertelėje kiekvienas slapčia esame pasvajoję apie aukščiausios klasės automobilius „Lamborghini“....
error Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas